Volledig bevordering van de belangrijke toespraak van generaal Secretary Xi Jinping in het CPPCC-systeem, de wortel van het CPPCC-systeem, Li Wei, heeft enkele van de leden van de politieke raadplicht

Volledig bevordering van de belangrijke toespraak van generaal Secretary Xi Jinping in het CPPCC-systeem, de wortel van het CPPCC-systeem, Li Wei, heeft enkele van de leden van de politieke raadplichtingsconferentie van het Chinese volk bijeengeroepen om collectief leren uit te voeren.

HU XU, lid van de politieke raadgevende conferentie van het Chinese volk en andere deelnemers.

Tijdens de studievergadering hebben de leden van het Nationaal Comité van Hunxiang van de Chinese Volksconsequentiescontrole deelgenomen aan de gezamenlijke vergadering de belangrijke toespraak van generaal Secretary Xi Jinping overbrengen. Andere leden van de Hunan National Committee of China combineren hun werkelijke en hun eigen werk en praten over de leerervaring. Li Wei zei dat de belangrijke toespraak van generaal Secretary Xi Jinping mensen vriendelijk en warm voelde, en iedereen zal de verantwoordelijkheid verder stevig vertrouwen en de verantwoordelijkheid verbeteren.

Als lid van het Nationaal Comité van de Chinese People’s Political Consultative Conference zal de verantwoordelijkheid worden versterkt en zullen de leden van de CPPCC het CPPSCC begeleiden om de professionele voordelen te spelen. Effectief boost.

Li Wei zei, volgens de "Hunan provinciale politieke consultatieve conferentie 2022 jaarlijkse raadpleging en supervisie werkplan" uitgegeven door het kantoor van de provinciale partijcommissie, het provinciale overheidskantoor, de provinciale overheidsdienst, de provinciale politieke consultatieconferentie, zal zich concentreren op Het thema-implementatie Speciaal supervisie "Stabiel Grain Place", een betere manier om een ??speciale raadplegingsinstelling te spelen. We moeten het CPPCC van Provincial County (District) op drie niveaus regrens organiseren om lid te worden om consensus te bevorderen om toezicht te houden op de implementatie, en volledig bevorderen van de belangrijke toespraak van algemene secretaris Xi Jinping in het CPPCC-systeem. De leden hebben gezegd dat de belangrijke toespraak van generaal Secretary Xi Jinping High-Hustle en hoogziend is. Na terug te gaan, moet het in de geest van General Secretary Xi Jinping in de eerste keer worden overgebracht, het leren is goed, publiciteit, goede implementatie, goede implementatie. Het is noodzakelijk om de besluitvorming-implementatie van het Centraal Comité resoluut te implementeren, in overeenstemming met de werkvereisten van de Communistische Partij van China, om de "drie hoge en zesde nieuwe" strategische positionering en missie, voor de 20e volledig ten uitvoer te leggen Overwinning van de CCP-gecondenseerde eenheidstrijd.